Passie voor koken

Met mijn passie voor eten en koken ondersteun ik horecaondernemers in binnen en buitenland. Dit doe ik eveneens voor food retail ondernemers.

Voor meer informatie over mijn ervaring en expertise verwijs ik u graag naar mijn profiel op LinkedIn.

Culinair advies

Met mijn passie voor eten en koken ondersteun ik horecaondernemers in binnen en buitenland. Dit doe ik eveneens voor food retail ondernemers.

Als zelfstandig professional geef ik niet alleen adviezen maar ik ga mee “de diepte in” om te analyseren waar er verbeteringen mogelijk zijn. Op deze manier kan ik een goed advies uitbrengen om uw horeca onderneming richting te geven of uw horeca onderneming weer “op de rit te zetten”.

De adviezen beperken zich niet alleen tot de keuken maar gaan door het hele bedrijf heen.

Ik kan u helpen met mijn culinaire- en operationele kennis om uw horecaonderneming (weer) een succes te maken.

Voor meer informatie over mijn ervaring en expertise verwijs ik u graag naar mijn profiel op LinkedIn.

Product ontwikkeling (horeca - retail)

Joop Passie voor eten kan voor u nieuwe gerechten en recepten ontwikkelen die de basis voor vernieuwing in uw horeca onderneming kunnen zijn. Denk hierbij aan gerechten volgens de laatste foodtrends afgestemd op het concept van uw horeca onderneming.

Daarbij begeleid ik u in het gehele traject van het samenstellen van de menukaart, slim inkopen van de producten om het maximale rendement halen uit de ingekochte producten tot het sfeervol en smaakvol presenteren van uw gerechten.

Product promotie

Voor food retailers zoals Jumbo maak ik ter promotie van diverse producten kleine snacks en gerechten, zodat mensen geïnspireerd raken deze thuis na te maken en de ingrediënten daarvoor aan te kopen in uw winkel.

Uiteraard kan ik ook diverse smakelijke gerechten ter promotie van uw horeca onderneming samenstellen om uw restaurant of hotel te promoten op bijvoorbeeld (her)openingen, food festivals of andere feestelijke aangelegenheden.

Conceptontwikkeling (horeca - retail)

Joop Passie voor eten! ontwikkelt en implementeert horeca concepten. Dit doe ik voor horeca ondernemers en voor ondernemers in de food retail.

De beleving van gasten is het totaalbeeld; hoe gasten het bezoek ervaren wordt gevormd door: ligging, inrichting, uitstraling, prijs, kwaliteit, smaak, gastvrijheid en persoonlijke service.

Ik ben altijd opzoek naar een nieuwe beleving voor de gasten. Ik doe dan ook veel inspiratie op in het buitenland en volg de trends op deze gebieden.

Training on the job

Joop Passie voor eten geeft horeca trainingen "on the job". Deze horeca trainingen sluiten aan op de verandering van uw horeca onderneming dat in lijn is met het horeca advies dat ik heb gegeven.

Na bijvoorbeeld aanpassingen van uw menukaart begeleid ik het keukenpersoneel zo dat de aanpassingen op eigen kracht uitgevoerd kunnen worden. Maar ook inkoop, gastvrijheid en productkennis zijn thema’s waar ik uw personeel in train en coach.

Natuurlijk kan ik ook uw keukenpersoneel trainen en coachen zonder dat daar een horeca advies traject aan vooraf gegaan is.

Voor meer informatie over wat ik voor u kan betekenen, neem contact op via het contactformulier of bel mij op 06 – 22645074.